Τώρα και η Cyprus Jobs στο δυναμικό της MC MEDIA!

Η MC Media δεν σταματά να επεκτείνεται και να μεγαλώνει την «οικογένεια» της αν και υπό συνθήκες δύσκολες.

Ένα εξάμηνο γεμάτο προκλήσεις, με συγκυρίες πρωτόγνωρες για όλους αλλά και καινοτόμες ενέργειες, συμπληρώνει ο μεγαλύτερος διαδικτυακός όμιλος στην Κύπρο, MC DIGITAL MEDIA, καταγράφοντας επισκεψιμότητα που τον διατηρεί σταθερά στην κορυφή της διαδικτυακής ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Με απόλυτο σεβασμό προς το κοινό της και πλήρη αντίληψη των αναγκών της εποχής, η MC MEDIA προχωρά ακόμη ένα βήμα μπροστά με την εξαγορά της ιστοσελίδας Cyprus Jobs, κάνοντας με τον τρόπο αυτό τη ζωή του αναγνώστη ακόμα ευκολότερη, δεδομένων των αναγκών του την εκάστοτε στιγμή.

Η γνωστή πλατφόρμα ανεύρεσης εργασιών, το Cyprus Jobs, εντάχθηκε στον όμιλο μας με σκοπό να προσφέρει βοήθειες σε κοινό και εταιρείες που αναζητούν το κατάλληλο ανθρώπινο δυναμικό για να στελεχωθούν.

Το Cyprusjobs.com.cy αποτελεί μία από τις κορυφαίες πύλες ανεύρεσης εργασίας στην αγορά.

Εάν είσαι άνεργος και ψάχνεις εργασία, εάν αισθάνεσαι ότι το εργασιακό σου περιβάλλον δεν σε γεμίζει πλέον, τότε η λύση είναι μία. Μπες στο site του ομίλου μας, ώστε εύκολα και άμεσα να βρεις την θέση εργασίας που σου αρμόζει και ονειρεύτηκες.

Σήμερα, η ιστοσελίδα μας βρίσκεται στις πρώτες επιλογές όσον αφορά την αναζήτηση εργασίας.

Παρέχει πρόσβαση σε αγγελίες εργασίας, ανακοινώσεις θέσεων και εργαλεία διαχείρισης καριέρας, καθώς και τη δυνατότητα να δημοσιεύσει ο υποψήφιος το βιογραφικό του σημείωμα σε Παγκύπρια βάση δεδομένων, από όπου μπορούν να το αντλήσουν εταιρίες παντού στην Κύπρο.

Όλα αυτά μπορούν να γίνουν και μέσα από το εύχρηστο application του Cyprus Job. Με την εφαρμογή αυτή ο καθένας μπορεί εύκολα και γρήγορα να ψάξει για τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Όλη η τύχη βρίσκεται στα χέρια σας!

Για περισσότερες πληροφορίες στο:

ΤΗΛ: 25773532 – 25773536
https://cyprusjobs.cyprustimes.com
FB: Cyprus Jobs Portal – cyprusjobs.com.cy
INS: cyprusjobss
Κατεβάστε το app σε android και σύντομα και στο Apple store